Connections

Van der Kamp Holding B.V.

Algemeen

Activiteiten

Waarde propositie

Business model

“Aan het eind van de studie Nederlands Recht startte ik in 1995 als fiscaal jurist bij het Fiscaal Juridisch Adviesbureau van Nationale Nederlanden, het FJA. Naast fiscale begeleiding aan particulieren en ondernemers bij de toekomstvoorziening, bedrijfsopvolging en beëindiging en fiscale structurering en de eigen woning, hield ik me bezig met financiële planning, met de ontwikkeling van een kennisbank en de Trainingscarroussel (PE programma voor "financieel planners"). In de avonden heb ik de studie Fiscaal Recht te Leiden afgerond in 2001.

In 2007 werd ik partner van Zantboer & Partners (voorheen PWC) te Rotterdam, waar ik me volledig toelegde op de fiscaal-juridische echtscheidingsadvisering en structurering.

Sinds medio 2008 combineer ik in mijn eigen adviespraktijk -fiscaal familievermogensrecht- volledig met het verzorgen van onderwijs en vele docentschappen.

Ruim 20 jaar verzorg ik als docent/spreker (postacademische en veelal integratieve) bijeenkomsten bij het PAOB, (voorheen) Kluwer, MFP opleidingen, FFP, KNB, belastingadvies- en accountantskantoren en organisaties en de gespecialiseerde advocatenopleiding (vFAS). Tevens ben ik als vaste medewerker verbonden aan het Vakblad Financiële Planning en auteur van vele artikelen in onder andere Weekblad voor Fiscaal Recht (WFR), Fiscaal Tijdschrift Vermogen, EB Tijdschrift voor scheidingsrecht, Pensioen Magazine, PensioenAdvies, PE Tijdschrift voor bedrijfsopvolging, Vermogende Particulieren Bulletin, Advocatenblad en Vakblad Estate Planning.

Sinds 2015 ben ik met veel plezier als docent en (gast)onderzoeker verbonden aan het Fiscaal Instituut Tilburg (Tilburg University).

In de combinatie van de diverse vakgebieden, vind ik de uitdaging primair in de echtscheidingsadvisering en ondersteuning. Het huwelijksvermogensrecht in combinatie met de onderneming, de woning en de toekomstvoorzieningen, met name in eigen beheer vormt een bron van veel mooie op te lossen puzzels. Dat doe ik dan ook graag ter ondersteuning van de diverse professionals, veelal advocaten, maar ook particulieren/ondernemers, in diverse rollen als vaktechnisch specialist/adviseur, mediator of als collaborative professional dan wel deskundige in een procedure.”

Aantal publicaties

 

Aantal aanbevelingen

 

Van der Kamp Holding B.V.

Hazeveld 20

2405AE Alphen aan den Rijn

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

13.886

Pages served

1.671.346

Retention

11.5 min

Interactions

1.110

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.